TMB reforçarà el servei de metro i autobusos de Barcelona pel clàssic Barça - Real Madrid

20MINUTOS.ES

Hi haurà més personal a les estacions properes a l'estadi i més trens en circulació.El tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la L5 de metro estarà fora de servei i es cobrirà amb un autobús.A la sortida del Camp Nou es posaran en funcionament dues línies especials, una que anirà a plaça de Catalunya i l'altra a Mossèn Cinto Verdaguer.

Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) reforçarà el seu servei de metro i autobusos pel partit de Lliga entre el Barça i el Real Madrid de dissabte, 3 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 16.15 hores.

En el cas del servei de metro, les estacions properes a l'estadi es reforçaran amb més personal i més circulació trens. És el cas de les línies Badal (L5), Collblanc (L5 i L9 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts de la L3. A més, al ser dissabte, el metro funcionarà de manera ininterropuda durant tota la nit.

El que estarà fora de servei és el tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la L5, que no estarà actiu del 3 a l'11 de desembre degut a unes obres en la millora de la infraestructura. Per aquest motiu, un servei especial d'autobusos cobrirà el tram afectat amb el mateix horari que el metro.

Finalment, pel que fa al servei d'autobús, es reforçaran les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials, una que anirà a plaça de Catalunya i l'altra a Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d'aquestes línies val 2,90 euros.